MIDDEN - DELFLAND

Theaterconcert Moby Dick - 19 november

Muziekvereniging Caecilia uit Schipluiden bestaat 90 jaar en laat zich van haar beste kant zien met het theaterconcert Moby Dick. Twee orkesten en een slagwerkgroep nemen u mee op een muzikale reis aan de hand van Queequeg, een harpoenier die jacht heeft gemaakt op de legendarische walvis Moby Dick.

Queequeg is een eigenaardige figuur: bedekt met tatoeages en beresterk, maar zeer loyaal en onbevreesd. Hij overleefde de krankzinnige obsessie van kapitein Ahab, die tijdens de jacht op Moby Dick zijn schip naar de verdoemenis hielp. Eenmaal terug in de bewoonde wereld neemt Queequeg het publiek mee in zijn herinneringen aan de zee, zijn reizen, zijn exotische thuisland ver weg en aan de vrienden die hij verloor.

Pareltjes

Deze productie van dirigent Geert Schrijvers heeft alles wat u van een theaterconcert mag verwachten: van grootse werken met acteur tot kleine pareltjes die ontroeren. Met Petto Koop als Queequeg en Ton Niessen als kapitein Ahab.

 

Kom ook en laat je verrassen! Kaarten kosten € 15, donateurs betalen € 13 (CJP) en kinderen tot en met 12 jaar € 10. Dit is inclusief garderobe, programmaboekje, een drankje én een feestje na afloop in de foyer.

Kaartverkoop

Kaarten voor Moby Dick kosten € 15; donateurs betalen € 13, kinderen tot en met 12 jaar € 10. Dat is inclusief drankje, garderobe, programmaboekje én feestje na afloop. 

Bestellen kan telefonisch aan de kassa van het theater, telefoon 015-2121312 en via de website www.theaterdeveste.nl. Haal je de kaarten op, dan betaal je geen reserveringskosten.

Let op: donateurs van Caecilia kunnen voor het CJP-tarief kaarten reserveren.

Zie ook: 

 

10 december 2013