MIDDEN - DELFLAND

Ondernemersbokaal voor Jan en Corry van Dijk uit Schipluiden

29 juli 2011. De laatste werkdag van Jan en Corry van Dijk, bekend van hun mobiele viswinkel, werd heel speciaal. Natuurlijk hadden zij hun klanten geïnformeerd over hun aanstaande vertrek en over hun opvolging. De komende week staat de viskar gewoon weer in op de vaste plaats in Schipluiden en Den Hoorn met een nieuwe eigenaar. Van de klanten werd hartelijk afscheid genomen. Vrienden en familie vergezelden wethouder (en locoburgemeester) Tineke van Nimwegen om de laatste werkdag extra feestelijk te maken met de uitreiking van de gemeentelijke ondernemersbokaal. Het glaasje champagne maakte het feestje compleet.

Ondernemersbokaal voor Jan en Corrie van Dijk uit Schipluiden - 29 juli 2011

De uitreiking vond plaats op het Koningin Julianaplein in Den Hoorn waar Jan en Corry al velen jaren op vrijdag met hun viskar de Hoornezen van vis voorzien. Zij ontvingen de bronzen ondernemersbokaal met inscriptie vanwege hun 50 jaar ondernemerschap in de gemeente Midden-Delfland. Het echtpaar Van Dijk is 25 jaar actief geweest in de zuivelhandel, als winkelier en op de SRV-wagen, en vervolgens 25 jaar in de vishandel. Zij vinden nu het moment gekomen om hun werk in de vishandel te beëindigen. Het stokje wordt overgenomen door de jongere garde. Het vakmanschap en de servicegerichtheid van Jan en Corry van Dijk zijn altijd hooglijk gewaardeerd door de inwoners van Den Hoorn en Schipluiden.

Ondernemersbokaal voor Jan en Corrie van Dijk uit Schipluiden - 29 juli 2011

De ondernemersbokaal is een blijk van waardering van de gemeente Midden-Delfland voor langdurig en vakbekwaam lokaal ondernemerschap.

Ondernemersbokaal voor Jan en Corrie van Dijk uit Schipluiden - 29 juli 2011

10 december 2013