Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Innovatie-award vrijwilligersorganisaties naar Dorpshoeve

5 augustus 2011. Burgemeester Rodenburg reikte tijdens het beachvolleybaltoenooi en de beachparty van het Zomerfeest Schipluiden de 'Innovatie-award' uit aan één vrijwilligersorganisatie uit Schipluiden. De gemeente Midden-Delfland en het Servicepunt Vrijwilligers schreef een wedstrijd uit voor het beste innovatie-initiatief in Schipluiden. Er waren vier deelnemende organisaties: Nationale Vereniging De Zonnebloem - afdeling Schipluiden, Redefa, Stichting De Dorpshoeve Schipluiden en Stichting Schaapskudde Vockestaert Midden-Delfland.

Burgers konden de afgelopen weken in de Dorpshoeve stemmen op één van de organisaties. Daarnaast heeft een onafhankelijke vakjury de inzendingen en de uitgebrachte stemmen beoordeeld en is tot een definitieve winnaar gekomen. Burgemeester Arnoud Rodenburg, wel erg deftig gekleed voor een beachparty, zette eerst de vrijwilligers van de Zonnebloem in het zonnetje met de uitreiking van een eervolle vermelding, die in ontvangst werd genomen door Emmy van Roon. 

Innovatie-award vrijwilligersorganisaties naar Dorpshoeve - 5 augustus 2011

De innovatie-award was voor de vrijwilligers van de Dorpshoeve en Rodenburg overhandigde deze aan bestuurder Nico van den Besselaar. Rodenburg feliciteerde het bestuur en de vrijwilligers van de SDDS (Stichting De Dorpshoeve Schipluiden) met de manier waarop zij dit gemeenschapsgebouw met succes exploiteren. 

Innovatie-award vrijwilligersorganisaties naar Dorpshoeve - 5 augustus 2011

Na dit officieel moment kon de beachbarbecue pas echt beginnen! Het bleef nog lang gezellig in Schipluiden!

Innovatie-award vrijwilligersorganisaties naar Dorpshoeve - 5 augustus 2011

Meer dan handen awards

In het kader van het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk worden in Midden-Delfland vier vrijwilligers-awards uitgereikt in de categorieën Passie, Innovatie, Verbinding en Competentie. Schipluidense vrijwilligersorganisaties konden genomineerd worden voor de Innovatie-award, Maaslandse organisaties kunnen de Competentie-award winnen en Hoornse organisaties de Verbindings-award. Scholieren gaan in het kader van hun maatschappelijke stage onderling een competitie aan om de Passie-award. De uitreiking van de awards is tot stand gekomen door een samenwerking van de gemeente Midden-Delfland en het Servicepunt Vrijwilligers Midden-Delfland. Zie ook het bericht op de gemeentewebsite.

05 april 2024