Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Achtste Midden-Delfland Halve Marathon

5 maart 2011. Voor de achtste maal organiseerden de twee hardloopverenigingen De Hardloper en Thof Running de Midden-Delfland Halve Marathon. Het initiatief werd genomen na de gemeentelijk herindeling in 2004 waarbij de gemeenten Schipluiden en Maasland verder gingen in de gemeente Midden-Delfland. De loop verbindt letterlijk en figuurlijk de twee dorpskernen en gaat vooral door het open landschap van het mooie gebied.

De weersomstandigheden waren eigenlijk best goed voor de tijd van het jaar. Geen sneeuw of ijs en niet teveel wind. Ongeveer 260 lopers startten nabij de Tiendweg bij sportpark Schipluiden. Voor wie de 21+ kilometer teveel was kon kiezen voor een kwart marathon, maar dan werd helaas Maasland niet aangedaan. Aan de Kwakelweg kon men even genieten van de stevige klanken van disco Re-Light. De bassen bliezen je de juiste kant op. Bij aankomst aan de finish stond het ontvangstcomité klaar om de vaak flink vermoeide lopers op te vangen met een verfrissing.

Gerard de Lange (AV Waterweg) uit Maassluis won de halve marathon in een persoonlijk record van 1.14.37. Bij de dames was het Anneke Starrenburg (Olympus ’70) uit Honselersdijk die het eerste de finish bereikte in een tijd van 1.32.10.

De uitslag is terug te vinden op de websites van de twee verenigingen (zie onderaan)

Midden-Delfland Halve Marathon - 5 maart 2011

Midden-Delfland Halve Marathon - 5 maart 2011

Midden-Delfland Halve Marathon - 5 maart 2011

Meer over de Midden-Delfland Halve Marathon op de website van De Hardloper, waar ook de volledige uitslag is te vinden. De organisatie was weer in handen van De Hardloper en Thof Running.

Midden-Delfland Halve Marathon - 5 maart 2011

06 april 2024