Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Het beste van Midden-Delfland 2010 in beeld

9 januari 2011. Na een jaar fotograferen is het een goede gewoonte van me om de 'beste' foto's van het jaar uit te zoeken en in aparte folders op de computer op te slaan. Ook voor 2010 is dat weer gebeurd. In drie categorieën, activiteiten, landschap en natuur, staan deze foto's nu ook on-line op internet voor iedereen te bekijken.

Het jaar 2010 was weer een vruchtbaar fotojaar met veel mooie activiteiten en momenten. Een aantal van deze komen terug in het album Activiteiten. Tijdens de vele wandelingen en fietstochten kom ik vaak mooie situaties tegen die meteen moeten worden vastgelegd. Een klein aantal staat in het album Landschap. Soms neem ik er speciaal de tijd voor om ook de natuur te fotograferen. Vooral het vastleggen van dieren vraagt vaak wat extra geduld en vaardigheid. In het album Natuur staat een klein deel van de toch redelijk diverse flora en fauna van Midden-Delfland.

De drie albums kunnen worden bekeken via de volgende links: Activiteiten, Landschap en Natuur

Midden-Delfland Open!
Activiteiten: Midden-Delfland Open! in het voorjaar. Op veilige afstand!

Eendenkooi in de Zouteveense Polder
Landschap: Eendenkooi in de Zouteveense Polder. Verstilde natuur.

Visdiefjes in de Kleiput
Natuur: Visdiefjes op hun nest in de Kleiput bij de Vlietlanden. Surfplanken als strand.

Fotografie: Henk Groenendaal, Schipluiden, 2010

06 april 2024