Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND

Link naar de agenda Link naar de nieuwpagina Link naar de cultuur- en recreatiekaart Link naar de startpagina www.middendelfland.net Thema afbeelding
Mooi Dichtbij logo

MIDDEN - DELFLAND
IN BEELD

Thema afbeelding klein
  [Start] [Agenda] [Nieuws] [Plattegrond]

 

Festival "Stoutste dromen" - Theaterschool Koperen Kees

Theaterschool Koperen Kees viert dit jaar haar 15-jarig bestaan met het Festival "Stoutste dromen". Alle leerlingen zagen hun droom om te zingen, te dansen en te spelen in een toneelstuk of musical van hun keuze, verwezenlijkt. De afgelopen maanden werden maar liefst meer dan 50 voorstellingen uitgevoerd in de theaterzaal van Dario Fo met bijna 300 leerlingen waaronder Oliver, Annie, Sneeuwwitje, Midzomernachtdroom en de Sound of Music. Vanwege de enorme belangstelling werden er zelfs extra voorstellingen ingepland. Het festival wordt afgesloten met een vrolijk feest waarin wordt teruggeblikt met foto's en film en vooruitgekeken naar het nieuwe schooljaar. Het festival werd mogelijk gemaakt door bijdragen van Fonds Westland en SNS Reaal.

Nieuwe inschrijvingen

Koperen Kees is heel blij dat de school in het komend seizoen (2011 - 2012) de kans krijgt van gemeente Westland om 100 nieuwe jongens en meisjes in te kunnen schrijven. De school staat open voor iedereen tussen de 7 en 26 jaar, die in de gemeente Westland of Midden-Delfland woont. Het maakt niet uit wat je achtergrond, opleiding, 'talent' of ervaring is. Voor verschillende leeftijdsgroepen en niveaus zijn er lesprogramma's.

Nieuw! Kennismakingslessen voor 7 tot 12 jarigen

In september starten er voor alle kinderen van de basisscholen kennismakingslessen. Elke groep krijgt 15 weken les. Je krijgt per week 1,5 uur les. We starten bijvoorbeeld met een half uur zingen en daarna een half uur les in bewegen/dansen en toneelspelen. We werken telkens aan liedjes, dansen en toneelscenes uit bijvoorbeeld musicals en toneelstukken. In de 15e les presenteer je dat aan je ouders. Na deze kennismakingslessen zijn er mogelijkheden voor vervolglessen/klassen met keuzevak.

Lesperiode, lesduur, voor wie, kosten

De lesperiode loopt van september tot januari en zijn voor kinderen van 7 en 9 jaar en 10 - 12 jaar. De lessen zijn op dinsdag, woensdag en donderdag van 16.00 - 17.30 uur. De kosten zijn € 135,-- en de lessen worden gegeven bij Dario Fo, ondernemers in de kunst in Poeldijk. Meer informatie: www.koperenkees.nl en 0174 - 244455 (vragen naar Els of Nicole).

Inschrijving

Je kunt je inschrijven door het Inschrijfformulier Kennismakingslessen 2011-12 te downloaden van de website van Koperen Kees, in te vullen en zo snel mogelijk toe te sturen. Je kunt dit formulier ook ophalen bij de receptie van Dario Fo, ondernemers in de kunst, Voorstraat 88, 2685 EP Poeldijk

"Musical Annie". Dario Fo, ondernemers in de kunst, Emi Barendse
"Musical Annie". Dario Fo, ondernemers in de kunst, Emi Barendse.

Bron: Persbericht Dario Fo 22 juni 2011.

05 april 2024