MIDDEN - DELFLAND

Schiedam Proms 2011 - 24 & 25 juni

Nog een paar weken en dan barst hét muziekspektakel los in de Margriethal in Schiedam. Op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni is er weer een nieuwe editie van Schiedams grootste muziekevenement, Schiedam Proms. Een groot orkest met koor, solisten en showballet 

toveren de Margriethal om tot een grote music-hall en laten het publiek genieten van een geweldige muzikale show met een en al bekende evergreens, popsongs, jazz, musical en klassieke meezingers.

Solisten als Daniëlle von Stockhausen, Robbert Besselaar en Bob van Rutten zingen prachtige songs en grootse hits en ook zanger Roy van den Akker, al een aantal jaren verbonden aan Schiedam Proms en inmiddels doorgebroken met Gordon in de groep LA The Voices, zal van zich laten horen. Lekker swingen op de klanken van 'You can't hurry love', Nine to Five' en 'Eye of the Tiger'. Genieten van de klanken uit 'The Phantom of the Opera', van 'Luna' en 'Will you be there'. En meezingen en dansen op 'We will rock you' , 'Valerie', 'Brabant' en 'Binnen'. Eén groot muziekfeest waarbij de muren van de hal bol zullen staan van het muzikaal geweld. Het dak gaat er weer af...met nummers van een en al bekende artiesten zoals Queen, Phil Collins, André Hazes, De Dijk, Marco Borsato, Michael Buble, Anouk en Frank Sinatra.

Schiedam Proms vindt plaats op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni 2011 in de sporthal Margriet, Nieuwe Damlaan 1 in Schiedam.
Aanvang 20.30 uur. Zaal open 19.30 uur.
Zitplaatsen € 20,- / Staanplaatsen € 17,50
Kaarten zijn verkrijgbaar bij de Schiedamse boekhandels Post Scriptum (Hof van Spaland) en Van Leeuwen (Broersvest), bij de leden van het orkest van St.Radboud en het Promskoor Schiedam én via de website www.schiedamproms.nl. Meer info via 010-4701443.

10 december 2013